• Elevi impactați: 17 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Rachitoasa
Problema sesizată

Sunt un cadru didactic la inceput de drum,doar cativa anisori mi-au fost necesari pentru a deschide inimile picilor mei.Anul trecut am inceput sa lucrez intr-o scoala noua dar inca in constructie,ceea ce a insemnat in efort din partea tuturor celor implicati,inclusic al elevilor.
Obtinusem in urma cu ceva timp un videoproiector din partea scolii,iar instalarea acestuia in sala de clasa a fost ceva magic pentru copiii mei,abia asteptau sa se intoarca sa mai descopere ceva.Mediul rural este un mediu propice pentru abandonul scolar,daca elevul nu este motivat si atras catre tainele scolii abandonul este inevitabil.
Munca la camp,treburile gospodaresti ii pot coplesi inca de la varsta foarte fragede si pot lua cu usurinta locul temelor,al cititului,al scrisului facand pasi spre analfabetizare. Nevoile au fost extrem de multe,imcepand cu lucruri absolut necesare ,parintii si conducerea scolii ne-au fost aproape insa resursele s-au epuizat si acolo deoarece am inceput doar cu bancile copiilor si tabla de scris de pe perete.
Ne-ar ajuta extrem de mult o tabla inteligenta, elevii ar fi extrem de interesati,motivatia ar fi una extrema,iar de bucuria lor nici nu mai spun.
Orice tip de materiale didactice ne-ar fi de folos si am fi recunoscatori tuturor celor care dau aripi copiilor din Dumbrava.

Demersuri realizate

Incepand activitatea acum doi ani intr-o scoala inca in comstructie nevoile au fost extrem de multe,autoritatile locale,conducerea scolii,parintii au contribuit la dotarea acesteia insa nevoile fiind extrem de multe resursele s-au epuizat.Au fost acoperite mai intai obiectele de maxima necesitate cu ajutorul scolii si al. parintilorinsa avem nevoie si de midernizarea salii de clasa.pentru a atrage elevii cat mai mult spre scoala,cunoasterea sa fie.kult.mai eccesibila si avand in vedere ca se lucreaza in sistem simultan fiecare copil ar primi dirijare din partea profesorului.

Detalii de contact
Localizare

Sat Dumbrava, comuna Rachitoasa,judetul Bacau,strada principala,nr 50

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Bacau sau din regiunea Moldova.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica