• Elevi impactați: 178 elevi
  • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
  • Urgența alertei: Foarte urgenta
  • Unitatea scolara:Şcoala Gimnazială nr.1 Livezi
  • Nevoi menționate: Materiale didactice
Alte nevoi ale școlii
Table whiteboard
Problema sesizată

In scoala noastra, majoritatea tablelor, 7 din 9 sunt negre iar celelalte doua sunt verzi si sunt confectionate din sticlă. De aceea, atunci cand scriem pe ele si se reflecta soarele sau lumina, tot rândul de elevi de la perete nu vede nimic la tabla. Inainte, elevii de pe randul acela se mutau pentru a putea copia de la tabla, dar acum trebuie sa pastreze distanţarea fizică si mereu se plãng că nu văd la tablă.

Mentionez ca scoala noastra se afla la 35 de kilometri de Bacău si la 20 de kilometri de Onesti. Copiii vin la Şcoala Gimnazială nr.1 Livezi din cele 6 sate ale comunei. Nu avem alte posibilităţi de a achiziţiona aceste table. Noi, profesorii, ne dorim cele mai bune conditii pentru elevii noştri, dar nu avem sprijin din partea autoritāților locale sau sponsorizāri de la agenţii economici din comuna Livezi.

Tablele interactive ne-ar ajuta sa oferim lectii digitale moderne atat in lucrul fizic cu elevii, cât şi in prezentarea lecţiilor online in cazul in care după aceste douā sāptāmâni de vacanţā vom intra in izolare din nou.

Demersuri realizate

Am solicitat ajutorul / susținerea financiară a primăriei Livezi, dar mereu ni se transmite că nu sunt bani pentru laptop in fiecare clasa, videoproiectoare sau table interactive şi nici pentru whiteboards.
Am incercat diferite sponsorizări, dar in comuna Livezi există doar câteva magazine mixte, un aprozar, o frizerie si doua farmacii, care nu au putere economică pentru a face donaţii Şcolii Gimnaziale nr 1 Livezi.

Detalii de contact
Localizare

Str. Principală 307, Livezi, Bacău County, România

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
  • Matei Mihaela Ionela
    mai 4, 2022 at 6:10 pm

    Sunt de acord cu proiectul d-voastră.

Adauga un comentariu
Donații oferite
În data de 08/09/2023, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de lei, exprimată prin Achizitii directe.
Şcoala Gimnazială nr.1 din comuna Livezi, Bacău are nevoie de 9 table whiteboard
Despre intervenție:

Alerta a fost rezolvata prin fondurile scolii si ale primariei.

Dorești să susții și tu această alertă?
Implică-te folosind formularul de aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Subscription Form (#6)

Cazuri similare în care te poți implica