• Elevi impactați: 300 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școală Gimnaziala"Alexandru Sever"
 • Nevoi menționate: Electronice
Alte nevoi ale scolii
Laptop, videoproiector, imprimante
Problema sesizată

Școala noastră are nevoie urgenta de un laptop performant pentru a putea folosi tabla interactiva de curând achiziționată. Avem nevoie și de imprimanta și un videoproiector.
Din păcate, nu ne putem folosi de aceasta tabla deoarece niciunul din laptopurile colegilor nu este compatibil cu aceasta. Elevii scolii noastre sunt activ implicați în toate proiectele derulate în scoala noastră și consideram ca oferirea unor lecții moderne cu ajutorul acestor echipamente ar face actul de predare invatare mai interesant,util și interactiv. Ne dorim în același timp și un videoproiector deoarece, în timp, dorim ca fiecare clasa sa aiba dispozitive moderne pentru a ne adapta nevoilor elevilor. Scoala online ne-a făcut sa constientizam lipsa acuta a echipamentelor. Dorim ca și elevii noștri sa beneficieze de servicii educationale de calitate. Traim intr-o era digitalizata, unde elevii de la mic la mic sunt atrași de tot ce inseamna tehnologie. Fiecare dintre noi încerca să motiveze cât mai mult elevul, sa-l impulsioneze sa-si vadă visul împlinit. Doar dacă facem front comun vom reuși sa ajutam aceste mlădițe sa rodească în sensul cel mai frumos.

Demersuri realizate

De a lungul timpului am realizat foarte multe activități cu Unicef ,prin intermediul cărora am reușit sa ne achiziționat anumite echipamente prin activitățile desfășurate cu elevii și parintii .

Anul acesta am reușit sa obținem un proiect de finanțare și ne-am gândit ca ar fi ideal sa avem o tabla interactiva în scoala noastră. Dar nu o putem folosi deoarece nu avem dispozitiv performant .

Scoala noastă a fost implicata și în Olimpiadele kauflandului prin intermediul cărora am câștigat premiul 2 pe tara și am reușit sa amenajam terenul de sport ,bineînțeles și cu sprijinul autorităților locale .

Elevii scolii noastre sunt copii buni cu spiritul civic puternic dezvoltat .Ca profesor de religie am desfășurat proiecte de voluntariat la care elevii au participat cu drag și au conștientizat ca a trai intr -o comunitate inseamna a te implica activ .

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școală Gimnaziala"Alexandru Sever"
 • Localitatea Moinesti
 • Persoana de contact: Avrămescu Marcela
 • Telefon: 0763181676
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Maricela
Localizare

Strada 1 Mai 4, Moinești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica