• Elevi impactați: 420 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ,,Tudor Arghezi"
 • Nevoi menționate: Echipamente de laborator
Problema sesizată

Clasele de elevi nu sunt dotale cu material digital, respectiv laptop și videoproiectoare. Lipsa acestora determina cadrele didactice să aducă dispozitivele personale daca doresc sa realizeze o lecție atractiva. In dotarea școlii este un videoproiector și un panou clasic, dar de acest bun nu se pot folosi toți profesorii decât pe rand. Dotarea fiecărei clase cu dispozitivele amintite ar creste calitatea procesului de predare-invatare-evaluare și prestigiul școlii, având în vedere că profesorii isi doresc sa realizeze lectii atractive. De asemenea, dispozitivele solicitate permit dezvoltarea competențelor digitale cerute atât de stringent in societatea de azi, iar părinții ar avea mai multa aplecare către școala. Deținerea materialelor solicitate ar permite chiar lecții online și proiecte naționale și internaționale. Consider că prezența dispozitivelor in școală ar aduce un plus de valoare procesului educativ.
În ziua de astăzi, elevii sunt atrași de tehnologie, așadar profesorii trebuie să se adapteze, să se reinventeze conform noilor cerințe cu condiția să aibă mijloacele de invatamant necesare.

Demersuri realizate

S-au realizat cereri de sponsorizare către diverse organizații, dar fără rezultat. Nu au existat finanțări.
Din partea autorităților locale exista un sprijin pentru facturi sau reparații la nivelul unității de învățământ. Costurile sunt deja mari și nu rămân fonduri și pentru modernizarea claselor.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ,,Tudor Arghezi"
 • Localitatea Pitesti
 • Persoana de contact: Prepeliță Laura
 • Telefon: 0751336085
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Laura Georgiana
Localizare

Str. Horia,Cloșca si Crisan, nr.7

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Arges sau din regiunea Muntenia.

  Cazuri similare în care te poți implica