• Elevi impactați: 125 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE BOGDAN VASCAU
 • Nevoi menționate: Termoficare
Problema sesizată

Școala Gimnazială Nicolae Bogdan din Vașcău se confruntă cu problema lipsei de căldură din sălile de clasă de mai bine de 5 ani și până în acest moment nu a găsit nicio rezolvare. Școala beneficiază de o centrală pe lemne care a fost schimbată o dată, însă problema încălzirii nu a fost rezolvată nici astfel. Școala are o clădire mare, cu nouă săli de clasă, bibliotecă, birou și secretariat, contabilitate și CDI, însă căldura nu reușește să ajungă în toate sălile de clasă deoarece centrala are o putere foarte mică și astfel în sălile de clasă este foarte frig. Din acest motiv, școala a pierdut de-a lungul anilor elevi, aceștia preferând să plece la școli din alte orașe. Această problemă se dorește a fi rezolvată cât mai curând, însă nu avem sprijin financiar pentru a remedia problema căldurii. Astfel, scoala ar avea nevoie de o pompa pentru centrala existenta sau chiar o noua centrala termica si calorifere. S-a cerut ajutor firmei care a realizat incalzirea însă fără rezultate, firmanu ne mai poate ajuta momentan.Copiii și cadrele didactice continuă să stea în frig și de cele mai multe ori iarna stau cu geci și mănuși la ore.

Demersuri realizate

Problema căldurii datează de mai bine de cinci ani. Până la momentul actual centrala a fost schimbată o dată, însă căldura merge la fel de prost. În direcția soluționării acestei probleme s-au făcut demersuri, însă cei care ar trebui să ne sprijine nu găsesc soluții.

Detalii de contact
Localizare

Strada Crinului nr 2 Vascau

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .