• Elevi impactați: 700 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu(structura)
 • Nevoi menționate: Bănci & Scaune, Electronice, Instalații electrice
Problema sesizată

Scoala noastra are nevoie urgent de dotari in laboratorul de informatica, rețeaua electrică nu este pusa la punct: la aceasta sunt conectate prin prelungitoare toate calculatoarele, fiind foarte riscant sa se incinda prizele si sa ia foc. Sala este impartita pe jumatate, o jumatate a liceului Elim si o jumatate a scolii gimnaziale Nicolae Balcescu (structura). Gimnaziul are doar 9 calculatoare vechi, donate de o firma, in conditiile in care sunt clase cu cate 30 de elevi!
Avem, deci, nevoie de calculatoare noi, o imprimanta, renovarea laboratorului-zugravirea peretilor si montarea unor jaluzele verticale, o tabla whiteboard, o catedra si un proiector pentru laborator.
Pentru clase avem nevoie de inca un proiector, scaune si mese mai bune, panouri pentru peretii claselor si planse la matematica.
Laboratorul actual este intr-o sala pe care o folosim la comun cu laboratorul liceului care activeaza la ultimul etaj. Practic noi folosim doar o jumatate de clasa, dar daca avem noroc sa gasim sprijinul unor oameni cu suflet care doresc sa ajute elevii scolii noastre, vom amenaja laboratorul de care vor beneficia si elevii de la liceul care functioneaza in aceeasi cladire, la ultimul etaj, elevi care trebuie sa sustina examenul de competente digitale la Bacalaureat.
Va rugam mult sa ne sprijiniti astfel incat sa putem reface laboratorul, pentru a beneficia si elevii nostri de o educatie de calitate, astfel incat sa nu termine 8 clase, fara a stii practic nimic la disciplina informatica, care este o materie mai mult decat necesara pentru viitorul lor. Montarea unui videoproiector este foarte urgenta, dar si a unei table pe care sa proiectam lectiile. Va multumim!

Demersuri realizate

Domnul director de la gimnaziu a reusit sa obtina 14 calculatoare la mana a doua, dar nu sunt functionale decat 9. In rest, laboratorul este impartit in doua, o jumatate a scolii noastre si o jumatate a liceului Elim, care funtioneaza in aceeasi cladire. Nu avem jaluzele, cele care au fost, sunt rupte si cazute peste calculatoare, este o dezordine de nedescris, echipamente stricate puse gramada, mesele inghesuite, exact cum se poate vedea si din pozele atasate.
Eu, ca profesor de informatica al acestei scoli, imi doresc sa refac laboratorul, sa il folosim impreuna cu liceul, sa montam draperii, pentru ca bate soarele si vara nu se poate sta acolo, sa facem o retelistica asa cum trebuie si sa montam prize pentru ca acum este foarte riscant, fiind toate conectate la prelungitoare, sa zugravim clasa deoarece peretii sunt crapati si vopseaua este umflata, astfel incat sa pot oferi elevilor mei ore de informatica de calitate, la care sa le fie drag sa participe si sa invate.
Vreau sa montez o tabla alba si un videoproiector, pentru a putea proiecta aplicatiile si programele, pentru ca toti elevii sa poata urmari lectia! Pana acum, domnul director de la liceul Elim nu a luat absolut nici o masura pentru a aduce imbunatatiri acestui laborator.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nicolae Bălcescu(structura)
 • Localitatea Pitesti
 • Persoana de contact: Mihai Anca Elena
 • Telefon: 0735859021
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: mihai_ancaelena
Localizare

Bulevardul Nicolae Bălcescu, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropierea ta?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul tau, atunci cand vor aparea.

  Cazuri similare in care te poti implica