• Elevi impactați: 200 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială "Ienăchiță Văcărescu", București
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Obiectivul prezentei solicitări îl reprezintă creșterea gradului de participare a școlarilor din învățământul obligatoriu la un sistem educațional de înaltă performanță, care să asigure resursele materiale/umane necesare unei dezvoltări socio-economice durabile. O clasă de elevi are nevoie de o tablă interactivă cu videoproiector integrat.

Secretariatul Școlii Gimnaziale "Ienăchiță Văcărescu", București are nevoie de două calculatoare PC de tip desktop, performante, cu ajutorul cărora să poată desfășura întreaga activitate de secretariat și care să permită gestionarea, în mod optim, atât a platformei școlare Google Workspace for Education Fundamentals, cât și a site-ului, a paginii de Facebook ce aparțin școlii noastre.

Demersuri realizate

Spre soluționarea problemei semnalate, conducerea Școlii Gimnaziale "Ienăchiță Văcărescu", București a inițiat demersuri pe lângă Direcția Generală de Administrare a Unităților de Învățământ și de Sport din cadrul Primăriei sectorului 4 București. Cererea adresată autorităților Statului nu a primit, încă niciun răspuns.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială "Ienăchiță Văcărescu", București
 • Localitatea Sector 4
 • Persoana de contact: Mihaela TOMESCU
 • Telefon: Click pentru a suna
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Mihaela
Localizare

Calea Șerban Vodă 62-64, București, România

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Mihaela
  mai 10, 2022 at 10:01 am

  Tabla interactivă și calculatoarele au devenit indispensabile în desfășurarea activităților în orice școală. Prioritizarea nevoilor din mediul școlar este încurajată și prin Strategia privind digitalizarea educației din România 2021-2027.

  Alerta postata

  Veridicitate

  Urgenta

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Cazuri similare în care te poți implica