• Elevi impactați: 80 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”Gheorghe Munteanu Murgoci” Bisoca, Buzău
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Alte nevoi ale scolii
Alte nevoi pe care școala le resimte sunt după cum urmează: existența unor table magnetice sau eventual a unora inteligente (până în acest moment în școală având exclusiv doar table pe care poți scrie cu ajutorul cretei), schimbarea mobilierului din cadrul (scaune, bănci, catedre) și amenajarea terenului de spor din cadrul școli, care până în acest moment are amplasant doar un coș de baschet, iar terenul este unul pietruit care poate duce la rănirea copiilor în timpul orelor sau a pauzelor.
Problema sesizată

Pe lângă motivația actorilor implicați în învățare sau resurselor necesare procesului educativ, elevii pentru a putea avea rezultatele pe care și le doresc în cadrul școlii, au nevoie și un spațiu de socializare și relaxare. Un loc în care să se simtă în siguranță, un loc în care să aibă toți elevii spațiu. Din nefericire există un spațiu amenajat, însă mult prea mic pentru acest număr mare, un loc mic pentru a petrecere pauza, un spațiu ruginit și periculos unde nu ai loc să socializezi și mai ales în zilele de vară unde găsești foarte greu un loc cu umbră. Astfel, acești elevi au nevoie să creadă că nu doar comunitatea de profesori și părinți îi susține, ci fiecare om care crede în educație. Au nevoie de un spațiu în aer liber, în care să se relaxeze după ore, în care să schimbe experiențe și să lege prietenii, un spațiu de joacă în care să simtă pe deplin experiența copilărie. Am dori să le oferim acest spațiu acestor copii, care petrec în fiecare zi câte 3 ore pe drum spre școală dus-întors, fiind o comună cu case risipite, înconjurată de multă vegetație și animale sălbatice care le pot tăia calea în drumul spre școală.

Demersuri realizate

Am încercat identificarea unor sponsori , în regiune , dar am constat reticență și indiferență în implicare, din cauza așa zisului număr relativ mic de copii.
Am apelat la părinți pentru implicare , dar din cauza situației financiare cu care se confruntă aceștia, nu am găsit o reală soluționare a problemei.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ”Gheorghe Munteanu Murgoci” Bisoca, Buzău
 • Localitatea Buzău
 • Persoana de contact: Șerbănoiu Viorel
 • Telefon: 0768484823
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: AnaAnica
Localizare

Bisoca 127055, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Buzau sau din regiunea Muntenia.

  Cazuri similare în care te poți implica