• Elevi impactați: 135 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Bucșoaia
 • Nevoi menționate: Bănci & Scaune, Biblioteca școlii, Corpuri de clasă, Electronice
Problema sesizată

Școala Gimnazială Frasin este una din structurile unității de învățământ Școala Gimnazială Bucșoaia. Școala Gimnazială Frasin, jud. Suceava are nevoie de mobilier școlar pentru 9 săli de clasă: 9 catedre, 9 table, 75 de seturi de bănci + scaune (am reușit să cumpărăm 60 din totalul necesar, prin eforturi proprii) și dulapuri.

Din vara anului 2018 clădirea școlii se află în reabilitare, astfel că elevii au învățat la sediul central al Școlii Gimnaziale Bucșoaia (unitate școlară a cărei reabilitare a fost finalizată în toamna anului 2018). Cum ambele unități școlare aveau mobilier deteriorat, a fost păstrat mobilierul care se afla în stare acceptabilă. Ca rezultat, am reușit să asigurăm mobilier în stare bună, astfel încât elevii să poată învăța în două schimburi la Școala Gimnazială Bucșoaia.

Acum, procedurile legale au fost îndeplinite și sperăm ca, în semestrul al II-lea al anului școlar 2021-2022 să putem muta elevii înapoi în școala de proveniență, adică la Școala Gimnazială din Frasin. Odată revenind acolo, vom avea nevoie de mobilier și pentru acestă clădire unde, din acest punct de vedere, totul este vechi.

Demersuri realizate

Problema mobilierului școlar este foarte veche. În fiecare an am încercat să reparăm și  să vopsim băncile existente.

Anticipând această situație, conducerea unității a dispus achiziționarea de mobilier, în limita bugetului aprobat (30 de seturi bănci + scaune). De asemeni, consilierii locali au inițiat o strângere de fonduri și și-au luat angajamentul că vor strânge 10000 lei, suma cu care vor putea achiziționa încă  30 de seturi banca+scaune.

In urma eforturilor noastre enumerate mai sus, ar mai rămâne o nevoie de încă cel puțin 75 de seturi banca+scaun, precum și catedre, dulapuri și table pentru 9 săli de clasă.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Bucșoaia
 • Localitatea Frasin
 • Persoana de contact: Covrig Elena Simona
 • Telefon: 0787350035
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: SIMONACovrig
Localizare

Calea Bucovinei 32, Frasin, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica