• Elevi impactați: 622 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala ,,Dominic Stanca'' Orastie
 • Nevoi menționate: Biblioteca școlii
Alte nevoi ale scolii
VIDEOPROIECTOR
Problema sesizată

In procesul de educare pe langa carti este nevoie si de tehnologie actuala pentru facilita activitatea bibliotecii.
Biblioteca ne ghidează ca printr-un labirint de enigme, care ne ajută să devenim mai inteligenţi, mai buni şi mai deştepţi dar toate acestea se pot realiza numai atunci cand poate sa ofere utilizatorilor un mediu adecvat.
Biblioteca este locul unde mergem să citim, să ascultăm, să discutăm, să ne întîlnim cu cartea, cu scriitorul, cu editorul, cu pictorul, cu umoristul, cu alţi semeni de ai noştri, interesanţi de noi performanțe și de a valorifica potențialul cunoașterii.
Biblioteca este locul care ne păstrează amintirile, ne delectează sufletul, ne farmecă cu mulţimea de tezaure ce așteaptă fără răgaz sa fie descoperite.

Biblioteca are nevoie de un videoproiector nou. In procesul de educare pe langa carti este nevoie si de tehnologie actuala pentru a facilita activitatea bibliotecii.
De aceea va rugam sa ne ajutati cu un videoproiector atat de util elevilor, bibliotecii cat si cadrelor didactice. Va multumim !

Demersuri realizate

Biblioteca nu are suficiente fonduri pentru achizitionarea unui videoproiector nou, iar cel vechi nu se poate repara. In aceasta perioada dificila toate cheltuielile sunt cat se poate de restranse si cu grija gestionate.

In procesul de educare pe langa carti este nevoie si de tehnologie actuala pentru facilita activitatea bibliotecii.

De aceea va rugam sa ne ajutati cu un videoproiector atat de util elevilor, bibliotecii cat si cadrelor didactice. Va multumim !

Detalii de contact
Localizare

Bulevardul Eroilor, Orăștie, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Formular donatie (#1)

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Hunedoara sau din regiunea Transilvania.

  Subscription Form (#6)

  Cazuri similare în care te poți implica