• Elevi impactați: 210 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA SAT COPACENI, COMUNA RACOVITA
 • Nevoi menționate: Amenajări Interioare, Grupuri sanitare, Instalații sanitare, Reconsolidare
Problema sesizată

Școala este nerenovată la interior de 12 ani, aceasta aflându-se într-un stadiu avansat de degradare: uși rupte, pereți cojiți, gresie spartă, lambriuri rupte. Sperăm din tot sufletul să găsim resurse pentru a putea demara renovarea școlii. Procesul instructiv-educativ se realizează cu succes într-o școală în care există condițiile optime pentru a face acest lucru. Avem nevoie de reparații la băile elevilor, de înlocuit anumite obiecte sanitare, avem nevoie de zugrăvit pereții claselor și ai holurilor, de înlocuit gresia în toată școala, de înlocuit parchetul (acesta deja îl avem achiziționat pentru toată școala), avem nevoie de amenajarea unui spațiu de joacă pentru elevi, cât și a unei săli de sport, precum și a recongestionării și a întreținerii terenului de sport.

Am mai aplicat în proiecte de acest fel, dar nu am primit niciun răspuns. Am fi încântați să putem acoperi, cu ajutorul dumneavoastră, nevoile stringente ale școlii precum și ale comunității, în principiu.
Mulțumim pentru sprijin!

Demersuri realizate

Cu ajutorul financiar al primăriei am achiziționat 200 de bănci școlare, înlocuindu-le pe cele de prin anii '80, dar acestea scot în evidență contrastul nou-vechi, acest lucru evidențiind și mai mult degradare în care se află interiorul școlii noastre. Sperăm în ajutorul necondiționat al oamenilor care pot face posibil acest lucru.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: SCOALA GIMNAZIALA SAT COPACENI, COMUNA RACOVITA
 • Localitatea Racovita
 • Persoana de contact: PIPAN NICOLETA IULIA
 • Telefon: Click pentru a suna
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Iulia4180
Localizare

strada liliacului

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Lapadat Andreea
  mai 10, 2022 at 12:39 pm

  ..

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Cazuri similare în care te poți implica