• Elevi impactați: 235 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ DÂRZA-CREVEDIA
 • Nevoi menționate: Biblioteca școlii
Problema sesizată

Școala noastra este infiiințată în anii 70.Este o clădire care in timp a suferit nenumărate modificari. Sala in care se afla biblioteca este destul de mica 3,5 m pe 6 m2.Biblioteca școlii noastre a rămas in timpul trecut și mai ales a devenit un loc de depozitat lucruri. Motivele pentru care a ajuns in aceasta stare sunt: pandemia, prin neutilizarea spațiului ca spațiu de citit, lipsa mobilierului pentru copii ca aceștia să poată rămâne și să citească, lipsa cartilor atractive pentru copii, spatiul invechit și neamenajat corespunzător din lipsă de fonduri.
Mulți copii și-au exprimat dorința de a împrumuta cărți alături de colegii lor, insă nu prea sunt cărti corespunzătoare, ci foarte multe invechite, maronii și într-o stare degradată a structurii lor. Ne dorim să creem un spatiu pentru copii cu o amenajare specifica vâstei si timpului in care ei traiesc. Incercăm să facem rost de finantare pentru amenajarea unei biblioteci pe placul tuturor și de aceea vă cerem, ajutorul dumneavoastra, cei ce doriți să ne ajutați.

Demersuri realizate

Cu ajutorul doamnei profesoare de engleză, Adela Bîrsan, am transmis nevoia noastră către Asociația Aluziva, in cadrul proiectului Dăruiește o lume de basm. Nu au reușit sa ne rezolve problema complet, dar ne-au ajutat cu două rafturi pline ochi de cărți pe care deocamdata le-am instalat pe holul scolii. Suntem recunoscători pentru acest lucru și credem că ne-au ajutat foarte mult, copiii fiind dornici de a imprumuta cărți și a citi, mai ales că sunt cărți atractive pentru copii cu titluri dorite de ei.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ȘCOALA GIMNAZIALĂ DÂRZA-CREVEDIA
 • Localitatea Crevedia
 • Persoana de contact: Roxana Costache
 • Telefon: 0746011940
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: RoxanaCostache
Localizare

Crevedia 137180, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Ilfov sau din regiunea Muntenia.

  Cazuri similare în care te poți implica