• Elevi impactați: 85 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr.1 Bohotin
 • Nevoi menționate: Bănci & Scaune, Electronice
Problema sesizată

Școala din Bohotin, Iași  are nevoie de table interactive și de mobilier modular!

Salile de clasa necesita mobilier modular care sa permita derularea unor ore cat mai atractive, lucrul pe grupe sau echipe sau care sa faciliteze crearea unui mediu de invatare provocator si motivant. De asemenea, mobilierul modular ar permite  elevilor si cadrelor didactice sa isi amenajeze spatiul de invatare in functie de sarcinile de lucru si ar oferi mai mult loc in sala de curs.

In salile de curs se afla table scolare clasice, negre, fapt care necesita utilizarea cretei de scris, care produce diferite forme de alergie in cazul copiilor dar si al cadrelor didactice.

Tablele interactive ar permite elevilor si cadrelor didactice o mai eficienta interactiune si obtinerea unor rezultate scolare optime, dat fiind caracterul puternic aplicativ al acestor echipamente moderne. In acest fel, imbinarea dintre mobilierul atractiv si utilizarea echipamentelor  mentionate ar conduce cu siguranta la cresterea atractivitatii mediului scolar si la o mai mare motivare a elevilor de a participa cu drag la lecții.

Demersuri realizate

Mobilierul a fost inlocuit in diverse perioade, insa sumele alocate prin finantarea per elev nu au permis achizitionarea unui altfel de tip de banci si scaune decat cel clasic si usor de deteriorat, mai ales in mediul scolar.

In prezent mobilierul si tablele scolare sunt destul de deteriorate si necesita o imbunatatire.

Deoarece suntem o  structura a unei unitati scolare mari (Liceul Teoretic Lascar Rosetti Raducaneni, jud.Iasi), nevoile sunt destul de multe, iar fondurile de obicei insuficiente pentru acoperirea tuturor ariilor ce necesita dezvoltare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială nr.1 Bohotin
 • Localitatea Bohotin
 • Persoana de contact: Codrianu Coca
 • Telefon: 0761371798
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Coca Codrianu
Localizare

Bohotin, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica