• Elevi impactați: 140 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:ȘCOALA GIMNAZIALĂ COMĂNA DE JOS
 • Nevoi menționate: Sală de sport
Problema sesizată

Școala dispune de o sala de sport improvizată, dar care are nevoie de renovare. Podeaua este foarte uzată, pereții prezintă urme de mucegai. Ar mai fi nevoie și de protecție la geamuri și la sistemul de iluminat. Copiii iubesc ora de educație fizică, mai ales când vremea ne lasă să folosim terenul din curtea școlii. Atunci când vremea nu ne mai permite să ne putem desfășura ora de educație fizică afară, nu mai sunt asa de entuziasmati din cauza condițiilor din sala de sport. Mingea nu sare din cauza podelei, își doresc să joace baschet...

Apare mereu afirmația "ce fain era să avem și noi o sală de sport mai modernă" dar ceea ce le transmit elevilor mei mereu este ca educația fizică înseamnă sănătate! Deși este o sala de sport improvizată este foarte utila pentru orele de sport și renovarea acesteia ar aduce un mare plus pentru elevi! În această sală de sport își desfășoară orele, atât elevii din ciclul gimnazial cât și cei din ciclul primar. O sală de sport, ca și sala de clasă, trebuie sa fie primitoare și curată!

Demersuri realizate

Am  recondiționat podeaua în anul 2014 cât am putut cu ajutorul colegilor și a cunoștințelor, dar de zugrăvit nu s-a zugrăvit de cel puțin 15 ani. Într-o școală mereu sunt foarte multe lucruri de făcut și nu știi niciodată care este prioritar și probabil lume vazand ca școală are un teren de sport nu a mai dat importanta sălii de sport. Deși avem amenajat terenul, nu se poate face educație fizică atunci când e frig, plouă, ninge.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: ȘCOALA GIMNAZIALĂ COMĂNA DE JOS
 • Localitatea Comana De Jos
 • Persoana de contact: Haidău Diana
 • Telefon: 0765604296
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Diana Haidau
Localizare

Strada Principală 178, Comăna de Jos, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica