• Elevi impactați: 500 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnazială „Colonel C Langa”
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Scoala noastra are nevoie de 10 laptopuri si de un videoproiector pentru a face cat mai atractiva invatarea. De asemenea, pentru a face față școlii online, deoarece 60 % din elevii nostri fac scoala online de pe telefon si e foarte greu. Daca am avea tablete sa le putem oferi si sa poata intra la ore, ar fi ideal. Nu se pot tine orele de informatica in „laborator”, deoarece avem 10 calculatoare foarte vechi.
Doamna profesor de informatica nu poate sa ii invete pe elevi cum sa creeze un document/video/aplicatie deoarece nu are echipamente IT. Sala de calculatoare este folosita ca sala de clasă. Consideram că dezvoltarea competentelor digitale e foarte importanta. Tabletele/PC-urile pot fi folosite si la celelalte discipline. Investitia in echipamente IT este foarte importanta in realizarea activitatilor didactice.Autoritatea locala ne ofera in acest moment spatii noi in care se vor desfasura activitatile instructiv educative, insa avem nevoie si de dotare cu echipamente.

Demersuri realizate

Am depus anul trecut un proiect Pocu, insa nu a fost aprobat, iar de la ISJ Iasi am primit doar 25 de tablete. Am achizitionat la sfarsitul anului 2020 5 laptopuri pe care le folosesc cadrele didactice. Bugetul școlii nu poate sustine achizitionarea de echipamente IT. De asemenea, am facut demersuri pentru a primi sponsorizari, insa nu am primit.

Detalii de contact
Localizare

Strada Constantin Langa, Miroslava, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica