• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala "Octavian Voicu", nivel prescolar
 • Nevoi menționate: Altele
Alte nevoi ale scolii
parchet, placa izolatoare, plinta, perdele
Problema sesizată

Gradinita noastra, "Dumbrava Minunata", face parte din Scoala Gimnaziala Octavian Voicu, Bacau si functioneaza intr-o cladire anexa scolii. Cladirea este construita in 1983 si pana acum a suportat o singura renovare in anul 1999.  Ca gradinita sa poata functiona in conditii prielnice pentru prescolari, parintii si educatorii au fost pana acum cei care au contribuit la un nivel minim de confort cum au putut.

Fiind o gradinita cu program prelungit, nevoia principala o reprezinta asigurarea unui nivel optim de confort deoarece copiii stau cate 8 ore in sala de grupa. Timpul si uzura isi spun amprenta peste parchetul salii de grupa, fiiind intr-un stadiu grav de uzura, cu pericol de accidentare. Sala de grupa fiind la parter, ar fi nevoie de un parchet mai gros si de o izolare corespunzatoare , deoarece sub sala de grupa exista un beci care este perrmanent o sursa de frig si egrasie.
Linkuri necesare:

Parchet trafic intens 65 mp 7.328,10 https://laminat-parchet.ro/listing/parchet-laminat-swiss-krono-grand-selection-evolution-d-4515-gold-oak/
Plinta pvc 15 215,70 https://laminat-parchet.ro/listing/plinta-flexibila-pvc-best-5532-stejar-cognac/
Placa izolatoare parchet 7 pachete 420,00 https://lunahome.ro/products/placa-izolatoare-parchet-selit-5-mm-10-m?utm_source=favi&utm_medium=cpc&utm_campaign=favi-semne&utm_term=db405cae-b817-49c2-9b8d-1c820db1e217

Mediul educational este locul care stimuleaza copilul in invatare. Pe langa parchetul necesar izolarii termice si aspectului functional, putem schimba aspectul clasei si cu perdele frumoase, curate si placute copiilor, eventual cu desene animate.

 

Demersuri realizate

Din pacate solutii de finantare exista, dar nu accesibile pentru gradinitele din mediul urban, directia sustinuta in ultima perioada fiind aceea de a sustine financiar gradinitele de la sate, cele din orase au ramas la acelasi stadiu degradant si deloc benefic pentru sanatatea si siguranta copiilor, pentru o educatie de calitate.

 

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala "Octavian Voicu", nivel prescolar
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Iventa Aurora Adina
 • Telefon: 0232552061
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Iventa Adina
Localizare

Strada Bicaz 17, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica