• Elevi impactați: 70 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Osica de Sus
 • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Cele 5 sali de clasa de invatamant primar care functioneaza dimineata si 4 clase de invatamant gimnazial care functioneaza dupa amiaza sunt dotate toate cu videoproiectoare, iar laptop-urile pe care le-am utilizat nu mai sunt functionale. Avem nevoie de 5 laptop-uri pentru desfasurarea activitatii instructiv-educative. Scoala face parte din structura Liceului Teoretic Ion Gh. Rosca Osica de Sus, insa nici aceasta unitate nu are astfel de dotari. Prin Proiectul Rose, elevii de liceu din anii terminali au beneficiat de laptop-uri cu contract de comodat. Elevii si prescolarii din ambele unitati de invatamant au beneficiat de tablete prin Programul Scoala de Acasa, insa este nevoie de aceste laptop-uri pentru a preda in sistem hibrid, online, dar si in desfasurarea activitatilor cu prezenta fizica.

Demersuri realizate

Am dispus doar de bugetul local care a fost insuficient pentru achizitionarea acestor dispozitive. Am incercat sa reparam laptop-urile vechi, insa fara succes. In acest caz, in activitatea didactica am folosit laptop-urile personale. Unitatea de invatamant este conectata la internet. Conducerea unitatii,c onsiliul de administratie si noi, cadrele didactice, am incercat sa contactam alte firme, dar nu am obtinut sprijinul acestora pentru a achizitiona electronicele.

Detalii de contact
Localizare

Strada Școlii, Osica de Sus, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

  Cazuri similare în care te poți implica