• Elevi impactați: 90 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Teoretic Sfântu Nicolae, Gheorgheni, jud. Harghita
 • Nevoi menționate: Materiale didactice
Problema sesizată

Liceul Teoretic Sfântu Nicolae este o instituție de învățământ în care învață aproximativ 90 de elevi de ciclul primar, elevi romani și elevi de etnie maghiara.
Fiind singura școala cu predare în limba română pe o rază de 40 de km, ne dorim să le oferim copiilor o educație de calitate, o educație prin care noțiunile predate să fie înțelese și asimilate corect și într-un mod atractiv.
În acest sens, cadrele didactice de la ciclul primar au nevoie de materiale didactice pentru disciplinele Comunicare în limba română, matematică, Muzică, Științe, dar nu numai. Materialele didactice necesare constau in seturi de corpuri geometrice, seturi de cuburi interconectabile matematica, jetoane cu litere magnetice, Boomwhackers, clopoței muzicali, tamburine, trianglu, zurgălăi, cântar, sistem solar, numărătoare mare pentru prezentarea în fața clasei, cercuri magnetice pentru fracții, cărți de povești pentru biblioteca sălii de clasă, dar și alte materiale care ar putea ușura procesul de predare.

Demersuri realizate

Instrumentele deținute acum de școală s-au deteriorat sau s-au pierdut pe parcursul anilor. Unele materiale au fost achiziționate din fonduri proprii, achitate de cadrele didactice, fonduri insuficiente pentru dotarea corespunzătoare claselor primar.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Teoretic Sfântu Nicolae, Gheorgheni, jud. Harghita
 • Localitatea Gheorgheni
 • Persoana de contact: Nan Cosmina Maria
 • Telefon: 0742130361
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Sfantu Nicolae
Localizare

Bulevardul Lacul Roșu 3-5, Gheorgheni, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Harghita sau din regiunea Transilvania.

  Cazuri similare în care te poți implica