• Elevi impactați: 1123 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Liceu
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia
 • Nevoi menționate: Amenajări Interioare, Biblioteca școlii
Problema sesizată

Sala de lectura a bibliotecii ar trebui sa fie un spatiu primitor cu cititorii, in care acestia sa se poata bucura de lectura si activitati intr-un mediu relaxant. Momentan spatiul dedicat salii de lectura este complet neamenajat.
Am obtinut o parte din necesar, dar mai avem nevoie de materiale: culori acrilice (9 cutii de 0.75 l), diluant de vopsea (2 cutii de 0.90 l), banda de hartie (2 bucati), lac incolor (2 cutii de 0.75 l), trafaleti (5 bucati), vopsea pe baza de lac (5 cutii de 0.75 l), spray vopsea (5 tuburi), polite (5 bucati)- https://www.dedeman.ro/ro/polita-1-pal-perete-stejar-bardolino-69-x-17-x-50-cm-2c/p/8054942?k=polite&apn=1&pn=1&idc=499&pip=1&osa=1&upf=1 , etajere verticale (2 bucati), cutii de lemn (5 bucati), europaleti (10 bucati), folie, perne decorative, fotolii umplute cu perle de polistiren- https://www.dedeman.ro/ro/fotoliu-puf-alimor-textil-gri-verde-50-x-50-x-50-1c/p/8091922?k=fotolii&apn=2&pn=1&idc=5643&pip=0&osa=1&upf=1.

Demersuri realizate

Am demarat un parteneriat cu elevii Liceului de Arte ”Regina Maria” Alba Iulia pentru amenajarea unui mediu de lucru care respecta ergonomia, fluxul de activitate, funcționalitatea și imbină estetica, pentru a retrezi bucuria cititului și explorarea fantastică a imaginației fiecărui copil. Am obtinut o parte din produse in urma unei sponsorizari (de la Cora Trade Center), dar inca mai sunt necesare materiale pentru decorarea peretilor si amenajarea si crearea mobilierului. La ferestre au fost montate rulouri textile.

Detalii de contact
Localizare

Strada Ștefan cel Mare 25, Alba Iulia, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Alba sau din regiunea Transilvania.

  Cazuri similare în care te poți implica