• Elevi impactați: 600 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Ady Endre Sfântu Gheorghe
 • Nevoi menționate: Grupuri sanitare, Reconsolidare
Problema sesizată

Nu s-au făcut îmbunătățiri deloc în ultimii 20 de ani. Școala este așa cum a fost construită inițial. Sunt probleme la acoperiș, apa se infiltrează, tâmplăria de lemn este foarte uzată, accesul la internet este limitat, iar toaletele și sălile de clasă sunt învechite.
În calitate de reprezentant al părinților fac apel în obținerea unei îmbunătățiri și pentru școala noastră. Au fost sesizate de nenumărate ori problemele școlii noastre la autoritățile locale fără nici un răspuns. Menționez faptul că în școala noastră sunt copii cu diferite nevoi, fie sociale, materiale și de altă natură, care merită să învețe într-o școală decentă.
Școala face eforturi deosebite pentru a asigura transportul elevilor din localitățile aparținătoare deși autobuzul școlar este și el învechit fiind mai mult în service decât disponibil.
De Școala Gimnazială Ady Endre aparțin trei niveluri de învățământ: antepreșcolar, preșcolar și școlar, oferind părinților posibilitatea de a-și inscrie copii de toate vârstele în învățământ aproape de casele lor, dar din păcate acest lucru este limitat din cauza condițiilor oferite.
Sunt parte din comitetul de părinți și particip frecvent la ședințele de consiliu, însă direcțiunea școlii se va ocupa de întocmirea detaliilor despre renovare la momentul primirii sponsorizării pentru aceasta.

Demersuri realizate

Nu au fost făcute alte demersuri până în prezent.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Ady Endre Sfântu Gheorghe
 • Localitatea Sfântu Gheorghe
 • Persoana de contact: Bocicor Veronica
 • Telefon: 0765939935
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Veronica1981
Localizare

Strada Armata Română, Sfântu Gheorghe, România

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
 • Popa Alexandra
  mai 2, 2022 at 11:41 am

  Toti copiii au dreptul la educatie de calitate in conditii decente.

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .

Cazuri similare în care te poți implica