• Elevi impactați: 600 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Ady Endre Sfântu Gheorghe
 • Nevoi menționate: Grupuri sanitare, Reconsolidare
Problema sesizată

Nu s-au făcut îmbunătățiri deloc în ultimii 20 de ani. Școala este așa cum a fost construită inițial. Sunt probleme la acoperiș, apa se infiltrează, tâmplăria de lemn este foarte uzată, accesul la internet este limitat, iar toaletele și sălile de clasă sunt învechite.
În calitate de reprezentant al părinților fac apel în obținerea unei îmbunătățiri și pentru școala noastră. Au fost sesizate de nenumărate ori problemele școlii noastre la autoritățile locale fără nici un răspuns. Menționez faptul că în școala noastră sunt copii cu diferite nevoi, fie sociale, materiale și de altă natură, care merită să învețe într-o școală decentă.
Școala face eforturi deosebite pentru a asigura transportul elevilor din localitățile aparținătoare deși autobuzul școlar este și el învechit fiind mai mult în service decât disponibil.
De Școala Gimnazială Ady Endre aparțin trei niveluri de învățământ: antepreșcolar, preșcolar și școlar, oferind părinților posibilitatea de a-și inscrie copii de toate vârstele în învățământ aproape de casele lor, dar din păcate acest lucru este limitat din cauza condițiilor oferite.
Sunt parte din comitetul de părinți și particip frecvent la ședințele de consiliu, însă direcțiunea școlii se va ocupa de întocmirea detaliilor despre renovare la momentul primirii sponsorizării pentru aceasta.

Demersuri realizate

Nu au fost făcute alte demersuri până în prezent.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Ady Endre Sfântu Gheorghe
 • Localitatea Sfântu Gheorghe
 • Persoana de contact: Bocicor Veronica
 • Telefon: 0765939935
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Veronica1981
Localizare

Strada Armata Română, Sfântu Gheorghe, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.

  Cazuri similare in care te poti implica