• Elevi impactați: 170 elevi
  • Grupa de învățământ: Preșcolar
  • Urgența alertei: Foarte urgenta
  • Unitatea scolara:Grădinița nr. 73
  • Nevoi menționate: Electronice
Problema sesizată

Grădinița nr. 73, București are nevoie de calculatoare/laptopuri și echipamente IT (videoproiector, table interactive, multifuncționale, boxă portabilă). Dotarea grădiniței cu aceste echipamente ar contribui la desfășurarea eficientă a activităților didactice. De asemenea, aceste resurse ar ajuta la îmbinarea și utilizarea armonioasă a metodelor tradiționale și cele moderne de predare-învățare.
Integrarea și utilizarea frecventă a acestor tehnologii și echipamente IT în activitățile zilnice au scopul de a influența pozitiv rezultatele procesului instructiv-educativ și îmbunătățesc performanțele copiilor.
Preşcolarii sunt preocupaţi şi atraşi mai ales de facilităţile grafice şi sonore ale calculatorului, și, treptat, ei conştientizează faptul că pot utiliza ca instrument de învăţare şi sunt dornici să facă acest lucru în oricare moment al zilei.
Într-o lume tehnologizată, instituțiile de învățământ ar trebui să le ofere copiilor cadrul optim pentru dezvoltarea armonioasă a acestora!!!

Demersuri realizate

Având în vedere evenimentele din ultimii ani, nevoia de a avea echipamente IT funcționale (calculatoare/laptopuri, videoproiector, table interactive,etc.) a devenit o prioritate pentru instituția nostră. De-a lungul timpului, s-a încercat atragerea sprijinului din partea autorităților competente, însă fără a avea vreo finalitate. De asemenea, am aplicat diverse metode de finanțare (susținerea părinților, concursuri/competiții cu premii, etc), însă nici acestea nu au avut succes!

Detalii de contact
Localizare

Splaiul Independenței 68, București, România

126 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

126 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
  • Bratean Doina-Irina
    mai 17, 2022 at 9:28 am

    Pentru copilul meu este a doua casa. Personalul este minunat si fac eforturi notabile sa pregateasca pentru viata o multime de pitici.

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Bucuresti sau din regiunea Muntenia.

Cazuri similare în care te poți implica