• Elevi impactați: 220 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Ramnicelu
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii, Grupuri sanitare
Alte nevoi ale scolii
Fântâna forată
Problema sesizată

Avem nevoie de o fântâna forată pentru irigarea peluzei de gazon și totodata pentru terenul de sport(gazon) proaspăt amenajat. Menționam ca elevii școlii noastre au rezultate foarte bune la concursurile scolare sportive (doar anul acesta având 3 locuri 1 la faza județeana ONSS, 1 loc 2, 1 loc 3 la diverse ramuri sportive: fotbal,oina, rugby, tenis de masa. Pe lângă acestea avem 1 loc 2 la faza zonală, 1 loc 3 și o participare la faza național a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar.
Aceste rezultate au fost obținute de o scoala mica așa cum suntem noi chiar și după 2 ani fara concursuri scolare. De-a lungul anilor elevii școlii noastre au câștigat foarte multe premii județene, zonale, naționale, cele mai notabile rezultate fiind titlurile de Campion și Vicecampion național la fotbal fete primar respectiv gimnaziu. Scoala noastra dispune de teren de bitum dar pentru o mai buna și o mai sigura activitate sportiva am decis amenajarea acestui teren de gazon natural. Speram ca vom găsi pe cineva sa dea o mana de ajutor acestor copii dornici de mișcare și de mai ales de premii.

Demersuri realizate

Am folosit pentru irigarea terenului, pana in acest moment, apa de la rețeaua publica dar costurile pentru aceasta sunt foarte mari iar bugetul școlii nu va permite sa folosim apa atât cât este nevoie pentru un teren de calitate. Bugetul școlii nu permite costurile pentru a contracta o firma ce poate face o fântâna forată corespunzătoare nevoilor noastre. M

Detalii de contact
Localizare

Str. Brailei 27

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Brăila sau din regiunea Muntenia.

  Cazuri similare în care te poți implica