• Elevi impactați: 50 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr 24 Galați
 • Nevoi menționate: Echipamente de laborator, Materiale didactice
Problema sesizată

Elevii mei sunt foarte creativi și harnici.La orele mele realizăm multe lucrări practice dar o mare problemă o reprezintă lipsa materialelor de lucru,deoarece elevii mei provin din medii dezavantajate. Avem nevoie de carton colorat, foarfeci, lipici, etamină,ață de cusut,pistol cu silicon,mărgele din plastic, sîrmă ușor modelabilă, blank-uri din lemn, sîrmă plușată, fire textile,pănză pentru cusut, seturi de ace sau truse de croitorie,sacoșe din pănză pe care să le putem picta și apoi să le donăm stickere de orice fel, coli de scris, unelte pentru grădinărit, ghivece pentru flori sau jardiniere.
Menționez faptul că la orele mele elevii vin cu mare drag,de cele mai multe ori rămănând la școală și după ore pentru a lucra ceva. Astfel am reușit să atrag spre activitatea practică și elevi care erau ,la un moment dat,în situația de abandon școlar.Mă implic ăn mod activ și constant în desfășurarea orelor de calitate în care procesul instructiv-educativ este centrat pe elev. Mizez pe ideea că orice obiect făcut de elev este o plus valoare, indiferent de aspectul sau. Cu siguranță copilul a învățat ceva lucrând cu mânușele lui.

Demersuri realizate

Am cumpărat din veniturile proprii materiale,am apelat uneori la diverse firme pentru materiale,la ateliere de croitorie,pielărie,Am organizat expoziții cu vânzare cu obiectele făcute de copii,târg cu ornamente pentru Crăciun,târg de Mărțișor iar banii strănși au fost donați unor copii nevoiași sau am cumpărat unele materiale de lucru,

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială nr 24 Galați
 • Localitatea Galaţi
 • Persoana de contact: Manea Mihaela
 • Telefon: 0766730150
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Manea Mihaela
Localizare

Strada Egalității 8, Galați, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Galați sau din regiunea Moldova.

  Cazuri similare în care te poți implica