• Elevi impactați: 110 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala, sat Bungețani
 • Nevoi menționate: Catalog digital
Problema sesizată

În prezent, Școala Gimnazială , sat Bungețani, comuna Fauresti utilizează numai catalogul în format fizic, dar ne dorim implementarea programului "Catalogul Digital".
În calitate de Director, de cadru didactic, de părinte sau de elev, fiecare dintre noi ne dorim un sistem educațional de înaltă performanță. Iar în atingerea performanței, utilizarea tehnologiei reprezintă un factor deosebit de important.
Obiectivul general al prezentei solicitări îl reprezintă creșterea gradului de participare a școlarilor din învățământul obligatoriu la un sistem educațional de înaltă performanță, care să asigure resursele materiale/umane necesare unei dezvoltări socio-economice durabile.
Catalogul Electronic asigură comunicarea directă părinți – profesori – elevi, trimite notificări în timp real despre note, absențe, ședințe, teme.
Ca profesor, eşti în permanență în contact cu elevii, părinții și colegii. Şi ştim cu toţii că o comunicare eficientă este răspunsul tuturor problemelor ce pot apărea în traseul educațional.

Demersuri realizate

În școală beneficiem de condiții optime pentru implementarea Catalogului Digital, existând în școală internet, iar profesorii și elevii au acces la calculator / laptop / tabletă / telefon cu Internet.
La nivelul școlii este implementată platforma Google Workspace for Education , necesară, mai ales pentru desfășurarea orelor în online.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala, sat Bungețani
 • Localitatea Fauresti
 • Persoana de contact: Georgescu Constantin
 • Telefon: 0350408086
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: cosmin1977
Localizare

Strada Olteniei 63, Făurești, Valcea

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Valcea sau din regiunea Oltenia.

  Cazuri similare în care te poți implica