• Elevi impactați: 800 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nr. 10 Bacau
 • Nevoi menționate: Biblioteca școlii
Problema sesizată

Biblioteca Școalii Gimnaziale Nr. 10 Bacău are nevoie de reabilitare!

Biblioteca reprezintă unul dintre spaţiile cele mai importante dintr-o instituţie şcolară, întrucât contribuie la apropierea elevilor de lectură şi sprijină corpul profesoral în reuşita actului educaţional. Aceasta constă într-o colecţie de documente (cărţi, reviste, ziare, materiale audio-vizuale şi alte suporturi informaţionale) cu caracter enciclopedic, adecvat nivelului unităţii noastre de învăţământ. Reprezintă un spațiu în care se dezvoltă creativitatea și gândirea imaginativă a elevilor. Biblioteca noastră, din păcate nu e tocmai primitoare.

Aceasta este situată în curtea școlii, într-o clădire separată, ce este permanent întreținută de personalul școlii, însă odată cu trecerea timpului, aceasta a devenit din ce în ce mai afectată, atât în interior, cât și în exterior. Ar fi necesară:

 • înlocuirea acoperișului
 • înlocuirea geamurilor
 • înlocuirea ușilor
 • renovarea toaletelor
 • renovarea sălii de lectură
 • achiziționarea unui mobilier adecvat
 • completarea cu volume de cărți
Demersuri realizate

În anii trecuți am participat la competiții organizate de Kinder, în urma cărora întreaga comunitate a luptat pentru dotarea bibliotecii școlii noastre cu fond de carte. Două ediții la rând am câștigat. Aspectul acesteia în continuare lasă de dorit. De la mic la mare, am fi foarte recunoscători dacă am primi acest sprijin.

Detalii de contact
Localizare

Strada Pictor Ion Andreescu 1, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica