• Elevi impactați: 75 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Grădiniţa cu program prelungit ,,Academia Piticilor", Curtea de Arges, jud. Arges
 • Nevoi menționate: Amenajare curtea școlii
Problema sesizată

Grădiniţa noastră nu dispune de un spaţiu de joacă pentru preşcolari, cu leagăne, topogane, balansoare. Considerăm că este necesar, deoarece copii au nevoie de relaxare şi în exteriorul grădiniţei. Indiferent de anotimp, preşcolarii sunt dornici să iasă afară pentru a se juca, dar din păcate nu au niciun loc amenajat pentru joacă. Costurile fiind mari pentru amenajarea acestui spaţiu, am apelat la părinţi, firme, comunitatea locală, dar totul a fost în zadar. Ne este imposibil să credem că o grădiniţă cu program prelungit nu dispune de un loc de joacă special amenajat pentru a satisface dorinţele copiilor. Acest loc de joaca i-ar ajuta sa se destinda, să socializeze mai mult si sa se distreze. Dorim aceste spaţiu de joacă, deoarece copiii îşi petrec foarte mult timp în grădiniţă şi de aceea au nevoie de recreere şi relaxare şi în afara zidurilor ei. Cadrele didactice au făcut demersuri la conducerea unităţii, iar doamna director a făcut adresă către primărie, fără a primi vreun răspuns.

Demersuri realizate

Am facut o adresă către primăria Curtea de Argeş. Avem şi un număr de înregistrare, dar fără niciun rezultat. Am solicitat unor firme, am cerut ajutorul părinţilor, însă toate au fost în zadar. Ne-am lovit de fiecare dată de refuzul primăriei, iar firmele spun că este foarte costisitor pentru realizarea acestui spaţiu de joacă.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Grădiniţa cu program prelungit ,,Academia Piticilor", Curtea de Arges, jud. Arges
 • Localitatea Curtea De Arges
 • Persoana de contact: Corina Ghiţă
 • Telefon: 0773384375
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: [email protected]
Localizare

Strada Victoriei 5, Curtea de Argeș, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Cazuri similare in care te poti implica