• Elevi impactați: 504 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr.6 ” Nicolae Titulescu”
 • Nevoi menționate: Bănci & Scaune, Echipamente de laborator
Alte nevoi ale scolii
Este mare nevoie de echipamente de laborator, materiale didactice pentru fizică, biologie, chimie, hărți pentru istorie și materiale multimedia pentru laboratorul de limbi străine.
Problema sesizată

Școala Gimnazială nr. 6 are nevoie de mobilier școlar pentru toate nivelurile de școlarizare preșcolar, primar și gimnazial, dotarea laboratoarelor de informatică, istorie, științe și limbi străine cu materiale didactice necesare desfășurării activității. Această situație provine din faptul că Școala nu a beneficiat de un sprijin constant din partea Consiliului Local pentru dotări, amenajări de spații de învățare sau lucrări de reparații, iar în timp, cele existente s-au degradat ori și-au pierdut valabilitatea. O investiție pe care o vom putea începe cât mai curând, ar aduce un plus în realizarea performanțelor impuse de un învățământ de calitate , pentru viitor. Școala dispune de un număr de 20 de săli de curs și laboratoare, în care pot intra până la 25 de elevi/ clasă, deci ar fi nevoie de 500 de bănci și scaune adaptate vârstei elevilor, iar pentru dotarea cabinetelor ar fi necesar un minim de 15.000 ron/ laborator, incluzând kit-urile minime pentru dotarea acestora. Ar fi foarte bine dacă am dota, de exemplu, clasele de Pregătitoare și laboratoarele sau mobilierul pentru toate clasele, iar laboratoarele, într-o altă perioadă!

Demersuri realizate

Până acum s-au realizat mici reparații cu sprijinul Primăriei Constanța, s-a realizat infrastructura wireless pentru întreaga școală și vor fi demarate lucrările de refacere a instalației electrice din cauza căreia multe calculatoare au fost distruse. O parte din mobilierul existent a fost schimbat în anii anteriori prin programele guvernamentale, dar și acelea sunt depășite moral, fiind nevoie de o reînnoire a acestuia.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială nr.6 ” Nicolae Titulescu”
 • Localitatea Constanta
 • Persoana de contact: Mija Constantin
 • Telefon: 0729761948
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: costinmija
Localizare

Aleea Cameliei 2, Constanța, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Constanta sau din regiunea Dobrogea.

  Cazuri similare în care te poți implica