• Elevi impactați: 500 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Ion Creangă, Satu Mare
Alte nevoi ale profesorului
Tablete grafice (40)
Problema sesizată

Profesorii de la Școala Gimnazială Ion Creangă, Satu Mare au nevoie de tablete grafice

De mai bine de un an de zile, ne confruntăm cu provocarea și amenințarea de a desfășura școala online. Profesorii au încercat să se adapteze situației, astfel încât elevii să aibă cât mai puțin de suferit. Una dintre cele mai mari probleme cu care s-au confruntat a fost aceea de a găsi o modalitate interactivă de comunicare cu elevii, pe parcursul orelor.

La discipline precum matematica, fizică, chimie, profesorul trebuie să scrie la tablă pentru a explica elevului anumite procese și operații. Nici școala și nici profesorii nu au în dotare tablete grafice. Cea mai mare urgență este cea de a obține tablete grafice pentru a le distribui cadrelor didactice. Avem nevoie de 40 de tablete grafice, pentru a asigura fiecărui profesor condiții optime pentru desfășurarea cursurilor. Pe perioada predării online, treptat, s-a observat faptul că anumite tipuri de materii se pot preda cu mai multă ușurință online cu ajutorul unei tablete grafice decât cu ajutorul chiar al unui laptop. Disciplinele reale, dar și cele aferente întregului ciclu primar, se predau cu o mare greutate în lipsa acestor tablete.

Demersuri realizate

Școala are în dotare 2 table inteligente obținute printr-un proiect de reabilitare. De asemenea au fost achiziționate cîteva aparate: videoproiectoare și 1 vizualizator Elmo.

Nu există în dotare tablete grafice. Digitalizarea nu se poate face în absența instrumentelor necesare. Resursele bugetare nu permit asemenea cheltuieli. Dorim să oferim și elevilor noștri condiții pentru o educație de calitate în era digitală.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Ion Creangă, Satu Mare
 • Localitatea Satu Mare
 • Persoana de contact: Grecu Maria
 • Telefon: 0726339145
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: profedu10
Localizare

Strada Someşului 6, Satu Mare, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .