• Elevi impactați: 60 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic "Petre Mitroi" Biled, jud. Timis
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Sistem audio
Problema sesizată

Suntem 60 de copii isteți, implicati într-un proiect vizând prevenirea abandonului școlar și eradicarea analfabetismului. Avem nevoie de o imprimantă și de un xerox pentru fișele pe care o să lucrăm.
Am primit cărți, laptop, produse de papetărie, dar acum folosim xeroxul de la contabilitate care nu merge prea bine, nescoțând foi față-verso(și deranjând-o pe dna contabilă), și imprimanta din cancelarie, unde mereu sunt alți colegi "la rând". Activitatea noastră este una de literație.
După ce citim câte o carte și după ce discutăm pe tema acesteia, de obicei, lucrăm pe fise. Pentru a le avea, trebuie să utilizez calculatorul din cancelarie, care și el gândește cam greu, și să scot acolo, la imprimantă, fișa necesară. Apoi, pentru a le multiplica în funcție de numărul de copii implicați, merg la contabilitate. Am un cabinet al meu pentru a desfășura activitățile acestea, acolo am laptop, videoproiector, tablă, singurul lucru care îmi lipsește fiind imprimanta și copiatorul. Unul ne-ar fi de mare ajutor.

Demersuri realizate

In luna ianuarie, am primit o imprimantă de la conducerea școlii, dar este foarte veche, gândește foarte greu, agață foile, practic, după fiecare foaie scoasă, alte trei sunt mototolite, una se prinde și trebuie deschis pentru a o scoate pe lateral, iar apoi trebuie ca celelalte foi să fie rearanjate. Este foarte dificil de lucrat și pierd foarte mult timp. Scoala nu ne poate oferi una nouă.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic "Petre Mitroi" Biled, jud. Timis
 • Localitatea Biled
 • Persoana de contact: Corina Fenichiu
 • Telefon: 0723309635
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Corina22
Localizare

Str. Victoriei nr.451C, Biled, Jud. Timis

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Timis sau din regiunea Banat.