• Elevi impactați: 15 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:LICEUL TEHNOLOGIC CAROL I
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

Clasă de învățământ primar din Valea Doftanei are nevoie de o imprimantă

Suntem clasa ,,Albinuțelor vesele”, clasa a III-a B, de la Liceul Tehnologic ,,Carol I” - Valea Doftanei, județul Prahova. Ne mândrim să învățăm la această școală, condusă de o doamnă director minunată, care ne sprijină în tot ceea ce dorim să realizăm și găsește rezolvare pentru orice tip de problemă. La învățământul primar sunt opt clase de elevi  și avem o singură imprimantă alb-negru, care, datorită solicitării, nu mai funcționează așa cum ar trebui. De aceea, dorim să procurăm o imprimantă color multifuncțională, care să îndeplinească mai multe funcții și de care să ne bucurăm împreună. Am obținut rezultate deosebite la concursuri școlare, folosim cu pasiune tehnologia, participăm la diferite proiecte și iubim orele de arte vizuale și abilități practice.

O imprimantă este necesară  pentru pregătirea materialelor necesare la clasă, cât și pentru imprimarea planificărilor necesare la portofoliul profesorului, dar și pentru transmiterea unor informații către părinți.

Recompensa elevilor pentru munca depusă este o diplomă color care ne bucură și ne face fericiți, diplomă pentru care avem nevoie de ceva atât de simplu precum o imprimantă.

Dacă reușim să ne îndepliniți o asemenea dorință, vă mulțumim!

Demersuri realizate

Doamna director ne-a oferit o imprimantă alb-negru, dar așa cum am povestit sunt situații în care fișele trebuie imprimate color, altfel, imaginile nu se văd, nu sunt clare, iar copiii nu înțeleg sarcina de lucru.

Părinții păstrează o legătură strânsă cu școala, dar nu ne pot sprijini financiar.

Ne bucurăm că am avut posibilitatea să facem apel la dumneavoastră și de aceea, vă mulțumim!

 

Detalii de contact
Localizare

Calea Doftanei 337, Teșila, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă