• Elevi impactați: 401 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Liceu, Preșcolar, Școală profesională
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic Independenta
 • Nevoi menționate: Cursuri de dezvoltare profesională, Dezvoltare Personală
Problema sesizată

Provocarea cea mare in ceea ce privește o schimbare adevărată în educație este aceea de a schimba mentalitatea cadrelor didactice referitoare la educație și la formare. Îmi doresc foarte mult să aduc în școala noastră ”dragoste pentru celălalt”, ca fiecare elev/profesor/părinte să fie văzut, sa se creeze acel climat cald, să se creeze acea comunitate de învățare de care are nevoie fiecare om pentru a se dezvolta armonios. Cred cu tărie că schimbarea vine de jos, de la ceea ce face fiecare individ, de la felul în care fiecare alege să acționeze. Școala în care predau și pe care o coordonez oferă educația unor elevi minunați care au nevoie sa fie văzuți, iar acest lucru este posibil doar daca ei sunt văzuți de profesori, părinți, autorități. Profesorii au nevoie să fie văzuți și îndrumați. Cei mai mulți vor o schimbare, dar nu știu cum să o realizeze, cum să o aducă la clasă, la elevi, la părinți. O formare autentică cred ca ar ajuta tare mult comunitatea din care eu fac parte și la care vreau să contribui pentru a o ajuta să crească.

Detalii de contact
Localizare

Str Constantei, nr 39 Comuna Independenta

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă