• Elevi impactați: 70 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Căianu
 • Nevoi menționate: Materiale didactice
Problema sesizată

Școala Gimnazială Căianu, este situată în comuna Căianu, din județul Cluj. În cadrul ciclului primar avem un număr de 71 de elevi care învață de la clasa pregătitoare până la clasa a IV-a. În fiecare an școlar, conform planului cadru pentru clasa a IV-a, elevii studiază istoria și geografia, câte o oră pe săptămână. Pentru desfășurarea eficientă a acestor ore, în acest moment avem nevoie de resurse educaționale în format mare, de tipul hărților, care să poată fi utilizate în mod practic în timpul activităților. Resursele de tipul hărților, pe care le avem în prezent în școală, sunt puține și perimate și din acest motiv procesul de predare-învățare-evaluare este îngreunat. În plus, utilizarea unor materiale concrete, atractive, pentru predarea acestor discipline ar face învățarea mai interesantă și eficientă. De asemenea, ne-ar fi utile materialele didactice individuale de tipul atlaselor, enciclopediilor, cărților sau auxiliarelor, din aria curriculară Om și societate, pentru un număr de 10 elevi care studiază în acest an istoria și geografia, la clasa a IV-a. Vă mulțumim!

Detalii de contact
Localizare

Str. Principală 18a, Vaida Cămăraş, Caianu, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropierea ta?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul tau, atunci cand vor aparea.