• Elevi impactați: 198 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnazială Bălăcița
 • Nevoi menționate: Laptop
Problema sesizată

Scoala noastra are nevoie 10 laptopuri pentru cadrele didactice. Aceasta detine in acest moment 6 laptopuri care sunt insuficiente, iar 3 dintre acestea sunt mai vechi de 2011. De asemenea, școala se afla intr-un proces de reabilitare stopat de lipsa fondurilor. Cadrele didactice au nevoie de laptopuri performante pentru a-si putea desfasura in conditii optime activitatea. Profesorii din mediul rural nu isi pot permite achizitionarea unui laptop personal, iar fondurile școlii sunt insuficiente pentru a acoperi aceste nevoi ale cadrelor didactice. Va rugam sa ne sprijinti in acest demers, deoarece educația tinerilor este foarte importantă, iar rata abandonului scolar, in mediul rural, este intr-o continua creștere. Dotarea scolii cu echipamentele electronice necesare este o prioritate pentru a asigura conditiile optime educatiei elevilor de la Școala Gimnazială Bălăcița.

Demersuri realizate

Au fost achizitonate in ultimii 2 ani 6 laptopuri pentru cadrele didactice. Din pacate, resursele unitatii de invatamant sunt insuficente pentru buna desfasurare a activitatii didactice pentru ca sunt inscrisi 198 de elevi, majoritatea din medii defavorizate, iar cadrele didactice sunt in numar de 19. S-au realizat abonamente la diferite societati pentru a asigura internetul wireless in locatie, primaria a asigurat tablete pentru gimnaziu, iar școala a mai cumparat, in rate 3 laptopuri, dar nu putem asigura necesarul de echipamente electronice pentru totalitatea cadrelor didactice.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnazială Bălăcița
 • Localitatea Balacita
 • Persoana de contact: Croitoru Cristian Alexandru
 • Telefon: 0784069977
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Cristian
Localizare

Bălăcița, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.