• Elevi impactați: 414 elevi
  • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
  • Urgența alertei: Urgenta
  • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nr.1 Corbeni
  • Nevoi menționate: Tablete
Problema sesizată

Problema cu care ne confruntam o reprezinta lipsa dotarii elevilor din scoala cu tablete necesare invatarii online (Scoala de acasa) care ne-ar ajuta sa ne atingem obiectivele cu succes. Lucrez in aceasta scoala din 2013 ca profesor pentru invatamantul primar, am avut si am in continuare copii interesati de actul educational, precum si parinti implicati. Rezultatele elevilor sunt foarte bune la ambele cicluri de invatamant.
Dat fiind faptul ca ne situam in mediul rural, posibilitatile financiare nu sunt de loc bune, insa dreptul la educatie este acelasi pentru toti. Vrem sa oferim posibilitatea tuturor copiilor de a participa la orele de curs online, iar activitatea in clase sa fie cat mai interesanta si mai atractiva. Tinand cont de faptul ca ne aflam in secolul in care metodele moderne primeaza care sunt, desigur, sustinute de metodele traditionale, dorim sa ne adaptam noilor tehnologii, sa utilizam metodele si materialele care le stârnesc curiozitatea copiilor. Tabletele sunt necesare tuturor.

Detalii de contact
Localizare

Strada Principală 47, Corbeni, România

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

1 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
  • Bogheanu Delia
    mai 17, 2022 at 7:54 am

    Susțin elevii care învață bine

Adauga un comentariu
Dorești să oferi o donație?
Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
Fii tu primul care se implică! Click aici

Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .