• Elevi impactați: 16 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr.1, Sat Pildești
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă, Videoproiector
Alte nevoi ale clasei
16 laptopuri
Problema sesizată

Școala Gimnazială Nr.1, Sat Pildești se află in mediul rural, comuna Cordun, județul Neamț. Elevii școlii noastre iși desfășoară activitatea in trei corpuri de cladire: A, B și C. 
Eu am clasa în corpul C. Este o clădire relativ nouă în care iși desfășoară activitatea grupele de grădiniță și clasele pregătitoare, I și a II-a. Primăria Comunei Cordun se implică in susținerea, modernizarea cladirilor și crearea condițiilor de muncă și învățare în școală. Elevii au primit tablete cu cartele pentru internet susținute de primărie, care le-a fost de mare ajutor când ne-am desfașurat activitatea online.
Anul acesta s-a renovat al doilea corp de cladire, iar anul trecut a fost renovat primul corp de clădire: schimbat parchet, tâmplărie, toalete în interior, mobilier in fiecare clasă, table magnetice, televizoare LCD, imprimante, internet în toate cladirile școlii. Majoritatea claselor au table magnetice.
Eu imi doresc o tablă interactivă pentru a-mi desfășura in condiții mai bune activitățile. Am ales auxiliare digitale și știu ce oportunități de captare a atentiei elevilor au acestea.

Demersuri realizate

Nu am făcut demersuri până acum. În distribuirea materialelor primite se respectă anumite criterii pentru a fi toți avantajați. Folosesc softuri educaționale de când au apărut. Am folosit videoproiectorul cu ecran. Este incomod pentru faptul că elevii mici, antrenați în exerciții-joc nu prea mai observă cablurile. Am auzit de această platformă și m-am gândit să le fac o bucurie elevilor mei. Știu șă folosesc acet model de tablă. Am avut ocazia să particip la activități de after school, clasa din școala respectivă fiind dotata cu tablă interactivă.

Detalii de contact
Localizare

Strada Vasile Alecsandri, Pildești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă