• Elevi impactați: 29 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ”Ion Creangă”, Cluj- Napoca
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Elevii clasei a II-a C s-ar bucura foarte tare de un sistem format dintr-o tablă interactivă cu videoproiector inclus care să o înlocuiască pe cea veche (tabla pe care o folosim acum am cumpărat-o din surse proprii: buget personal și ajutorul prietenilor acum 9 ani. Este uzată și pe alocuri zgâriată și de acolo începe să se ”descuameze”). Ne bucurăm de jocurile pe care le putem accesa prin intermediul ei, de vizitele în locuri în care pașii noștri probabil nu vor ajunge niciodată, de aplicațiile puse la dispoziție for free de către cadre didactice sau informaticieni, cel mai adesea din alte țări. De asemenea, limba engleză și muzica se predau mult mai ușor dacă elevii intră în contact cu site-uri specializate în aceste domenii. De fapt, chiar și orele de sport, atunci când vremea nu permite activități desfășurate ăn curte, pot fi desfășurate prin intermediul tehnicii.
Toți știm că în această perioadă în care copiii sunt puși în fața ecranelor încă de mici, predarea în stil tradițional nu mai este pe placul lor, nu îi captivează, nu mai este o variantă.

Demersuri realizate

Așa cum spuneam anterior, tabla pe care o folosim acum a fost achiziționată împreună cu prietenii (mulțumesc!) acum 9 ani. În acest moment în școală au ajuns și alte table interactive, dar se dorește dotarea claselor care nu au deloc și nu schimbarea celor (foarte) vechi. Am aflat cu bucurie de hartaedu și mi-am propus să încep din nou căutarea de resurse pentru a obține sistemul videoproiector-tablă interactivă ce ne-ar ajuta, pornind de aici.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ”Ion Creangă”, Cluj- Napoca
 • Localitatea Cluj-Napoca
 • Persoana de contact: Rodica Istrate
 • Telefon: 0745701684
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: rodiistrate
Localizare

Aleea Peana 2-4, Cluj-Napoca, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .