• Elevi impactați: 445 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA " ANDREI MURESANU"
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

In invatamantul actual, o buna sursa de informare si o mai mare atractivitate a desfasurarii activitatilor didactice, dar si a celor extrascolare si extracuriculare se axează pe instrumente si mijloace de invatamant performante. Elevii sunt tot mai interesari de invatarea prin intermediul aplicatiilor in timpul orelor de curs, insa un acest lucru nu il poate satisface un monitor de laptop sau de calculator de tip desktop. Pentru buna desfasurare a disciplinelor care permit includerea aplicatiilor si a inovatiei in activitatea curenta ne este necesara o tabla interactiva pe care o vom repartiza in cabinetul de limbi moderne, un spatiu scolar pe care il utilizeaza toti elevii scolii. Aceasta afirmatie este intarita de demersul ofertei de curriculum la decizia scolii, care, la optiunea parintilor si a elevilor, prevede ore de limbi moderne inca de la clasa pregatitoare, ca disciplina optionala. Avand in vedere ca toti elevii vor fi beneficiarii acesteia, va solicitam sprijin in dotarea cabinetului mai sus amintit, cu tabla interactiva.

Demersuri realizate

Am cautat sponsori locali, pe la diferite societati, insa fara un rezultat favorabil. Desi acest demers a avut durata de 2 ani, in momentul de fata nu beneficiem de un astfel de mijloc de invatamant. Consideram utila aceasta tabla interactiva, iar din nevoile indentificate la nivelul unitatii noastre de invatamant rezulta ca, la capitoul dotari - mijloace de invatamant - suntem la un nivel destul de scazut.

Detalii de contact
Localizare

Strada Trotuș 4, Ploiești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.