• Elevi impactați: 40 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 1 Rus,Sălaj
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă, Videoproiector
Problema sesizată

In era digitalizării,tabla interactivă este mai mult decât necesară desfășurării actului educativ. Chiar dacă suntem o școală din mediul rural cu un efectiv redus de copii, dorim să le asigurăm acestora un proces intructiv-educativ de calitate. Financiar nu ne permitem asemenea echipamente și apelăm pe această cale la oameni de suflet care susțin și apreciază educația.
Cum ar fi fost daca, in copilaria noastra, toata informatia prezentata pe o tabla de la scoala ar fi putut fi stearsa sau modificata cu totul dintr-o singura miscare? Dar daca am fi fost la ora de geografie, iar in momentul afisarii unui oras sau a unei forme de relief, am putea sa efectuam zoom direct pe harta? Toate aceste “trucuri” se pot realiza acum cu tabla interactiva.
Studiile au aratat ca tablele smart aduc rezultate incredibile atat in lucrul cu copiii, cat si cu persoanele cu dizabilitati.
Acestor copii, care provin din medii defavorizate, le-ar fi de mare ajutor un asemenea dispozitiv.

Detalii de contact
Localizare

Strada Bisericii nr. 332

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă