• Elevi impactați: 16 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Profesională, Comuna Starchiojd
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Consider că o tablă interactivă va transforma demersul meu didactic într-unul interesant, atrăgător pentru elevii clasei pe care o coordonez. Din toamnă, școlarii mei vor fi în clasa I, iar o tablă interactivă îi va ajuta să învețe scrierea literelor și citirea cuvintelor într-un mod distractiv care va facilita progresul de învățare. De asemenea, în clasa noastră este înscris un elev cu cerințe educaționale speciale care are nevoie de suport intuitiv, concret, audio și video pentru a-și îmbunătăți performanțele școlare. Cred că utilizarea unei table interactive l-ar determina să fie mai atent la ore deoarece suferă de deficit atențional. De asemenea, sarcinile de învățare le întâmpină cu sesiuni de refuz și de plâns, de aceea consider că tabla interactivă l-ar ajuta să se implice mai mult în scrierea literelor și în citirea cuvintelor. În viitor, acest instrument de lucru îi va ajuta pe elevi să descopere unitățile de relief ale României, evenimente și personalități ale istoriei nostre prin proiectarea unor activități antrenante.

Demersuri realizate

Sala de clasă deține deja un calculator și un videoproiector care au fost achiziționate din fondurile școlii noastre. La acestea se adaugă o imprimantă monocrom, achiziționată tot de unitatea de învățământ. Părinții elevilor nu au resurse financiare pentru a susține această achiziție de aceea apreciez inițiativa dumneavoastră. Ar fi o premieră extraordinară pentru comunitatea noastră și o oportunitate pentru elevi, în sensul că elevii aflați în risc de abandon școlar s-ar bucura de această facilitate.

Detalii de contact
Localizare

Strada Principală

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .