• Elevi impactați: 498 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Raducanu Rosetti Caiuti
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Tablă interactivă
Problema sesizată

Ideea este lansată cu scopul de a facilita înțelegerea unor noțiuni cu ajutorul tehnologiei. În același timp, imi doresc sa fie un schimb de experiență și bune practici în predare și evaluare, posibilitate de dezvoltare profesională, învățare pe tot parcursul vieții. Datorită varietăţii de subiecte abordate şi strategiilor constructive, ceea ce-mi propun se pretează pentru o învăţare integrata a conţinuturilor prin intermediul tehnologiei, dorindu-mi sa se puna bazele unei conversații într-o limbă de circulație europeană. Folosirea unor motoare de căutare pentru a afla informații, a unor aplicații/ software, gloguri, motoare de căutare, bloguri și anumite subiecte propuse va menține trează atenția, curiozitatea, gândirea logică a elevilor și va stimula creativitatea și motivarea intrinsecă.

Ne dorim să dotăm școala cu 20 de PC-uri/laptop-uri și cu o tablă interactivă la care să putem adăuga soft-uri educaționale.

Toate echipamentele si softurile achizitionate in cadrul acestui proiect, vor continua sa fie utilizate pentru predarea la clasa, profesorii vor continua experienta utilizarii tehnologiei pentru a face cât mai atractive si interactive orele de la clasa. Elevii vor dobândi competențe digitale necesare în orice domeniu de activitate, pe termen lung, iar pe termen scurt, competențele specifice din Curriculum-ul Național vor fi formate și dezvoltate printr-un program de învățare experiențială ce dorim să mențină vie dorința elevilor de a învăța.

Demersuri realizate

La școală noastra, nevoia de calculatoare și de laptopuri rămâne în continuare la fel de mare, mai ales pentru ca marea majoritate a copiilor provin din familii vulnerabile. Ne dorin sa achizitionam un numar de 20 de pc-uri si o tabla interactiva pentru a putea aprofunda cunoștințele intr-un mediu modern și relevant pentru lumea actuală. Calculatoarele noastre sunt vechi, achizitionate in urma cu 15 ani, ceea ce ingreuneaza procesul de predare-invatare. Preconizez că fiecare elev, indiferent de clasă va fi interesat de "un altfel de lectie".

Detalii de contact
Localizare

Caiuti, Bacau

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .