• Elevi impactați: 175 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr.6 ” Nicolae Titulescu”
 • Nevoi menționate: Echipamente de Laborator, Materiale didactice
Alte nevoi ale clasei
Este nevoie și de 3 table interactive pentru aceste laboratoare
Problema sesizată

Școala Gimnazială Nr.6 ”Nicolae Titulescu„ din Constanța are nevoie materiale didactice, aparate de măsură și control, substanțe și reactivi, planșe, hărți, documentare pentru dotarea laboratoarelor de Fizică-Chimie-Biologie, Istorie și Limbi Străine. Pentru dotarea acestor laboratoare, școala nu a mai primit fonduri pentru acest tip de investiții, iar trecerea timpului, folosirea îndelungată și-au spus cuvântul asupra celor existente. Ar fi de mare folos dotarea cu microscoape pentru Biologie, aparate de măsură pentru fizică sau substanțe și reactivi pentru Chimie. De asemenea, nu există hărți actualizate, planșe sau materiale 3D pentru ora de Istorie, materiale multimedia pentru susținerea orelor de Limba Franceză și Limba Engleză, cu toate că avem absolvenți admiși la Licee cu predare în limbă străină. Pentru Geografie nu avem hărți, planșe sau alte materiale pe care profesorul să le poată folosi în timpul predării. Toate aceste materiale ar fi de un real folos pentru elevi și ar contribui la creșterea calității procesului de învățare.

Demersuri realizate

De-a lungul timpului, s-au achiziționat, cu ajutorul părinților, anumite materiale, ori au fost preluate de la alte școli care nu mai aveau nevoie de ele, dar acestea au fost insuficiente sau erau deja într-o stare profundă de degradare, în așa fel încât, nu mai pot fi folosite.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială nr.6 ” Nicolae Titulescu”
 • Localitatea Constanta
 • Persoana de contact: Mija Constantin
 • Telefon: 0771459132
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: costinmija
Localizare

Aleea Cameliei 2, Constanța, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Constanta sau din regiunea Dobrogea.