• Elevi impactați: 140 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 1 Ciofrângeni
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Tablă interactivă
Problema sesizată

Scoala Gimnaziala Nr.1 Ciofrangeni din Argeș are nevoie de tablă și de imprimantă!

Problema principala cu care ne confruntam de ani de zile este lipsa dotarii salilor de clasa. Scoala in care sunt profesor titular de limba franceza este o scoala din mediu rural. Copiii sunt deosebiti, cu situatii familiale diverse, si mai bune si mai putin bune. Pot spune, cu mana pe inima, ca avem elevi cu rezultate foarte bune la invatatura. Imi doresc foarte mult, pentru copiii scolii in care activez, sa aiba salile de clasa dotate cu toate cele necesare educatiei actuale (de ex.: tabla interactiva - videoproiector, mobilier modern, imprimanta, harti, etc). De asemenea, atat eu cat si colegii mei, ne dorim egalitatea de sanse; copiii din mediu rural sunt dezavantajati deoarece aici nu avem la dispoziție aparatura care să ne permită o predare modernă.

Noi vrem ca aceasta situatie sa ia sfarsit si de aceea ne luptam sa modernizam scoala iar copiii sa invete in cele mai bune conditii, incepand cu un minim necesar: o imprimantă si o tabla interactiva cu proiector incorporat.

1. Imprimanta - Multifunctional-inkjet-color-epson-ecotank-l3151-ciss-a4-usb-wi-fi 1000 lei;

2. Sistem-interactiv-pachet-tabla-interactiva-promethean-activboard-10-touch-78-inch-videoproiector-epson-eb-530 - 7000 lei

Demersuri realizate

In fiecare an reusim sa imbunatatim conditiile din scoala. S-au facut toalete in incinta scolii (cu ajutorul institutiilor locale), avem un laborator de informatica, biblioteca, am demarat proiectul ”Scoala dupa scoala”. Anul acesta, am reusit, prin proiectul ”Dam clik pe Romania”, sa achizitionam 20 de calculatoare pe care le-am conectat la internet; toata scoala este conectata la internet.

Cei implicati in toate aceste demersuri sunt profesorii coordonati de domnul director, institutiile locale, parintii si copiii.

Eu activez in aceasta scoala din septembrie 2020, insa actiuni de modernizare si de imbunatatire a conditiilor s-au facut tot timpul.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nr. 1 Ciofrângeni
 • Localitatea Ciofrangeni
 • Persoana de contact: Raducu Madalina
 • Telefon: 0741311669
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: Madalina
Localizare

Sat Ciofrangeni, com. Ciofrangeni, jud. Arges

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .