• Elevi impactați: 266 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială „Nicu Enea” Bacău
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Tablă interactivă
Problema sesizată

Școala Gimnazială „Nicu Enea” Bacău, școală faină de cartier, cu săli de clasă spațioase, neaglomerate, în care elevii noștri găsesc mereu o stare de bine, o stare pe care noi, cadrele didactice ale școlii, căutăm să o menținem mereu.

Căutăm mereu să aducem elevii noștri în situații de învățare, cunoaștere, descoperire, pe care nu au șanse să le întâlnească în afara mediului școlar.

În acest moment, laboratorul de TIC, este dotat cu calculatoare care sunt cu mult depășite standardelor actuale și în care elevi și profesori încearcă să-și desfășoare orele în condiții cât mai bune.  Calculatoarele au fost achiziționate acum mai bine de 10 ani. Ne dorim modernizarea acestui laborator cu aparatură care să le permită elevilor desfășurarea în condiții normale a orei.

Ne dorim achiziționarea unei table interactive, pe care să o descopere și elevii noștri, de care cadrele didactice să se folosească în predare/învățare.

Ne dorim dezvoltarea interesului elevilor pentru descoperirea domeniilor de viitor, dezvoltarea motivației lor de a reuși în viață, dincolo de neajunsurile pe care le resimt mulți dintre ei in acest moment.

Vrem să le oferim șansa de a învăța, înțelegând că doar prin educație își pot imbunătăți nivelul de viață!

Demersuri realizate

Am încercat contactarea agenților economici ce își desfășoară activitatea în acest oraș. Din păcate, răspunsurile nu ne-au fost favorabile, mulți dintre ei refuzând implicarea pe motiv că sunt parteneri în alte proiecte de sponsorizare la nivel mult mai mare.

Ne dorim implicarea mediului de afaceri din oraș pentru sponsorizarea unității de învățământ. Am avut câteva realizări mici în școală, prin bunăvoința și implicarea unor organizații din țară, lucruri de care ne-am bucurat în egală măsură și elevi și profesori și pentru care suntem recunoscători.

Orice mic ajutor adus comunității, școlii, elevilor este binevenit și suntem recunoscători pentru el!

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială „Nicu Enea” Bacău
 • Localitatea Bacau, Bacau
 • Persoana de contact: Diana Ursan
 • Telefon: 0723234262
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: DianaUrsan
Localizare

Calea Romanului 144, Bacău, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .