• Elevi impactați: 350 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nicolae Iorga Ploiești
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Învăţământul modern presupune o nouă abordare a educaţiei, prin promovarea metodelor didactice interactive, care să solicite mecanismele gândirii, ale inteligenţei, ale imaginaţiei şi creativităţii. Iar unul din instrumentele prin care se poate dezvolta gîndirea și creativitatea este tabla interactivă.
Cabinetul de istorie al Școlii Gimnaziale Nicolae Iorga Ploiești are nevoie de o tablă interactivă pentru desfășurarea unor lecții interactive, atractive pentru elevi, care să îi ajute să înțeleagă mai bine anumite evenimente istorice, să poată vizualiza anumite instrumente digitale 3D și pentru desfășurarea diverselor proiecte atât pe platforma eTwinning, cât și în schimbul de experiență cu elevi din alte școli. Folosirea unei table interactive ar contribui, într-o măsură foarte mare, la îmbunătăţirea rezultatelor elevilor cât și la însușirea noilor cunoștințe din diverse domenii.Tabla Interactivă shimbă conținutul demersului didactic și favorizează dezvoltarea competențelor.

Demersuri realizate

Bugetul școlii nu este suficient pentru a achiziționa table interactive pentru că sumele existente în școală au fost folosite pentru întreținerea școlii .Părinții nu pot susține asemenea investiție, dar doresc să-și trimită copiii la o școală care să le ofere toate condițiile de învățare.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nicolae Iorga Ploiești
 • Localitatea Ploiesti
 • Persoana de contact: Albu Roxana/Bucurică Nicoleta
 • Telefon: 0244552398
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: NicoletaCB
Localizare

Strada Minerva 4, Ploiești, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Prahova sau din regiunea Muntenia.