• Elevi impactați: 125 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:SCOALA GIMNAZIALA NICOLAE BOGDAN VASCAU
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Problema tablelor din salile de clasa este destul de delicata. In prezent, Scoala Gimnaziala Nicolae Bogdan din Vascau are 9 clase si un efectiv de aproximativ 170 de copii, incluzând prescolarii. Cele 9 clase, patru de gimnaziu si cinci de primar au nevoie de sprijin pentru ca elevii sa poata invata in conditii demne de secolul in care traim. Tablele din fiecare clasa sunt foarte vechi, crapate si revopsite in fiecare an. O singura clasa a reusit sa achizitioneze, cu sprijinul parintilor, doua table magnetice pentru ca tablele din clasa respectiva erau sub orice critica. Celelalte clase, cinci de primar si trei de gimnaziu beneficiaza in continuare de table foarte vechi, pe care scrisul cu creta e indescifrabil de cele mai multe ori. In acest moment o tabla pentru fiecare clasa ar fi de un real ajutor, astfel elevii ar putea sa se bucure de o educatie de mai buna calitate, iar lectiile ar fi mai usor de inteles. Tablele magnetice costa destul de mult, iar scoala noastra nu are un buget suficient pentru a investi. Orice sprijin ne-ar fi de mare folos si ar influenta probabil si comunitatea locala.

Demersuri realizate

Pana in acest moment s-a incercat atragerea sprijinului din partea consiliului local, dar fara succes. O singura clasa de gimnaziu a reusit, cu ajutorul parintilor, sa isi achizitioneze doua table magnetice pentru ca tablele deja existente nu se mai puteau folosi, fiind foarte vechi si crapate.

Detalii de contact
Localizare

Strada Crinului 2, Vaşcău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .