• Elevi impactați: 300 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Măieruș
 • Nevoi menționate: Videoproiector
Problema sesizată

Școala Gimnazială Măieruș este o școală destul de mare, care are în subordine două grădinițe și o școală primară din satul vecin, Arini. Anul acesta efectivul de elevi a ajuns la 586.
Majoritatea elevilor provin din medii defavorizate, frecvența elevilor la clasă fiind relativ scăzută, mai ales în timpul ploios sau când aceștia merg la câmp împreună cu părinții. Numărul mare de absențe duce la scăderea notei la purtare și implicit la abandon școlar . În vederea reducerii abandonului, ar fi util ca în fiecare sală de clasă să existe un videoproiector pentru a facilita procesul instructiv-educativ, prin activități atractive care să îi motiveze pe elevi să frecventeze școala. Cred că elevii ar fi mai dornici să participe la activități dacă se folosește un videoproiector la clasă și ar fi mai curioși să afle lucruri noi.
La clasele unde există videoproiectoare, frecvența este mai mare și elevii vin cu drag la școală. Cadrele didactice sunt inventive, implicate și pun mult suflet în tot ceea ce fac cu copiii și pentru copii.

Detalii de contact
Localizare

Strada Morii 88, Măieruș, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .