• Elevi impactați: 250 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Ion Creanga Bacau
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Calculatoare/Laptop-uri, Dulapuri & rafturi, Echipamente de Laborator, Materiale didactice, Tablă interactivă
Alte nevoi ale clasei
Leagane
Problema sesizată

Sălile de grupa trebuie dotate cu măsuțe și scaunele, sunt vechi de 20 de ani, mânuțele sunt rupte, s-a cojit vopseaua și picioarele sunt reparate de nenumărate ori, scaunele au fost tapițate cândva, dar acum sunt rupte și iese buretele din ele, avem nevoie de laptopuri și calculatoare în situația în care intram online cu prescolarii, materiale didactice sunt vechi, nu am mai primit jucării și planșe din 2009, sălile de clasa trebuie văruite și reparat acoperișul clădirii, căci ploua în clase sau când e zăpadă apa se infiltreze în tavane.
Nu avem spatii pentru depozitare, exista niște poduri, dar nu avem voie conform hotararilor ISU sa depozitam nimic în ele, e pericol de incendiu. Stam cu materialele în pungi, saci, foarte greu de accesat atunci când avem nevoie, căci nu avem dulapuri practice și ușor de accesat de către copii.
Curtea grădiniței trebuie amenajata cu aparate de joaca, cele existente fiind vechi și deteriorate, sunt foarte puține, un tobogan care e deteriorat și foarte periculos de folosit și trei balansoare de 1 persoana, copiii fiind mai multi intr-o clasa și inevitabil nu pot accesa leaganele din curte.

Demersuri realizate

Am realizat proiecte de finanțare la Primărie, am încercat sa cautam sponsori, însă nevoile au fost peste finanțările obținute și nu s-au putut realiza toate obiectivele. Am încercat sa apelam la ajutorul parintilor, dar fiecare a ajutat cu cât a putut. Am reușit anul trecut, fiind an electoral sa schimbam patuturile vechi și periculoase, cu pătuțuri de plastic stivuibile, apelând la ajutorul Primariei Bacau. Anul acesta nu ni se aproba bani pentru investițiile solicitate, căci exista alte priorități, precum situatia pandemica. Insa avem mare nevoie de calculatoare sau laptopuri pentru activitățile online, situația pandemica ne duce spre aceasta masura-lectii online, nu avem materiale noi pentru aceste lecții, iar daca revenim fizic în clase mobilierul vechi și deteriorat este periculos pentru copii.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Ion Creanga Bacau
 • Localitatea Bacau
 • Persoana de contact: Nasturas Noemi
 • Telefon: 0726733568
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: noemica31
Localizare

Strada Tipografilor, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă