• Elevi impactați: 25 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Primară Urisiu de Sus
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Dulapuri & rafturi
Problema sesizată

Anul acesta m-am muta în această structură, unde condițiile m-au șocat. Am primit o sală plină de dulapuri care se dezbinau, teracotă scorojită, podea găurită și putrezită. Am pus mâna și am eliberat sala de dulapuri, dar a rămas peretele cu igrasie și podea putrezită deși au fost făcute lucrări: s-a improspătat sala prin zugravirea pereților, iar dulapurile nefiind mutate de la locul lor (de 25 de ani) peretele a rămas nezugravit. Pentru a avea o atmosferă placută, s-a reparat peretele, am acoperit podeaua, am bătut bucăți de șipci, am acoperit teracota, având altă sursă de încălzire, dar tot există probleme. Picioarele băncilor și ale scaunelor intră in podea. Toată ziua mutăm bănci sau punem cartoane sub ele să nu se miște.

Cu aceeasi problema se confrunta inca o sala din scoala si ne dorim sa refacem podeaua in ambele sali.

Cei 25 elevi vă roagă să îi ajutați să aibă parte de o educație frumoasă!

Demersuri realizate

Am încercat să creez o atmosferă plăcută, o sală luminoasă și împrospătată prin scoaterea "surplusurilor".  Am îmbunătățit condițiile prin forțe proprii atât fizic cât și financiar, am prezentat situația și dorințele mele conducerii școlii care s-a ocupat de zugrăvirea ei. Mai târziu, mulțumită unei vizite din partea primăriei, am prezentat situația sălii de clase, discret și cu subînțeles că ar trebui să se investească în unitățile de învătământ din comună.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Primară Urisiu de Sus
 • Localitatea Urisiu De Sus
 • Persoana de contact: Táncos Melinda
 • Telefon: 0787781502
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Melinda7
Localizare

Strada Principală, Urisiu de Sus, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă