• Elevi impactați: 1500 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr. 2 Diaconu Coresi Brașov
Alte nevoi ale clasei
parchet plintă accesorii pentru mascare cu colțar pentru conductele tur-retur de căldură, refacerea podiumului, parchet laminat de trafic greu 56 metri pătrați, labmriuri din material ignifug
Problema sesizată

Având în vedere că elevii sunt în Clasa Pregătitoare și noi lucrăm zilnic la tablă cu literele din alfabetarul magnetic, ne confruntăm deseori cu faptul că literele cad printre țevi și nu le mai putem scoate, deoarece sub tabla albă sunt conductele tur-retur pentru căldură. Acolo se adună mizeria și este practic imposibil să introduci mâna pentru a scoate obiectele căzute. Conductele sunt și pe partea laterală a clasei, cea cu geamuri, dar acolo nu ne-ar deranja foarte mult, deoarece nu lucrăm cu obiecte care se prind pe tabla magnetică. Am avea nevoie de mascarea cu colțar pentru acele conducte și de parchet laminat de trafic greu pentru o suprafață de 56 metri pătrați, plintă și accesorii pentru țevi și refacerea podiumului pentru tablă care s-a deteriorat. De asemenea, avem nevoie de lambriuri din material ignifug pentru a schimba pe cel care s-a deteriorat în sala noastră de clasă situată la parter. Sperăm să beneficiem și noi de condiții decente de învățare, având în vedere faptul că vom rămâne în aceeași clasă cei 5 ani de zile.

Demersuri realizate

Am întrebat administratorul școlii și a zis că nu sunt fonduri pentru a ne ajuta să acoperim conductele, că nu s-au mai schimbat demult parchetul și lambriurile. Am chemat și părinții să se uite și să spună dacă ne pot ajuta. Au făcut măsurători dar s-au oprit la etapa de strângere de fonduri, deoarece puțini părinți au fost dispuși să ajute școala.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nr. 2 Diaconu Coresi Brașov
 • Localitatea Brasov
 • Persoana de contact: Mariana Mihaela Lazăr
 • Telefon: 0726840144
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: marimiha
Localizare

Bulevardul Ștefan Cel Mare Și Sfânt 15, Brașov, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Brașov sau din regiunea Transilvania.