• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr.1 Carei
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

Pentru asigurarea unui proces educativ de calitate elevii clasei pregătitoare din Clasa Cercetașilor din cadrul Școlii Gimnaziale Nr. 1 Carei, județul Satu Mare, ar avea nevoie de o imprimantă pentru listarea fișelor de lucru și pregătirea activităților didactice. Printarea și multiplicarea fișelor de lucru ar aduce un progres semnificativ în activitatea noastră, făcând posibilă individualizarea procesului educativ. Deoarece în clasă sunt și elevi cu nevoi educaționale speciale, precum și elevi care provin din familii vulnerabile este necesară individualizarea actului didactic. Prin individualizare se pot exploata la maxim capacitățile fiecărui elev făcând posibil progresul școlar. Se știe ca elevii lucrează cu plăcere dacă reușesc să rezolve sarcinile propuse.
Această imprimanta ar urma să fie folosită de toate cadrele didactice care predau la clasă, respectiv de profesorul de sprijin din cadrul unității.

Demersuri realizate

La nivelul unității se depun eforturi pentru dotarea claselor cu materiale necesare, clasele fiind dotate cu laptop si videoproiector. Deoarece posibilitățile materiale ale părinților sunt modeste, nu pot sprijini aces demers. Îmi doresc mai multe materiale didactice, dar imprimanta este cea mai urgentă.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nr.1 Carei
 • Localitatea Carei
 • Persoana de contact: Bogi Csigi
 • Telefon: 0740198246
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: CSIGI BOGI
Localizare

Strada 1 Decembrie 1918, Carei, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.